Back to top

På språng.

På språng.

Hej du!

I dag har jag lyckats ladda ner wordpress på telefonen. Tänkte att detta fick bli ett test inlägg. Spännande att kunna blogga på språng också.

Jag är lite frånvarande. Vi försöker nämligen rensa lite och då finns inte orken att sitta vid datorn också.

Tanken är att vi snart ska ha fixat ett kontor på övervåningen, med healingbänken också. Tänkte även att jag därifrån kan ta kort när jag köper nya kläder också. Det kommer bli så mysigt där uppe när jag får allt klart.

Säck efter säck försvinner.

Men du förstår säkert själv att med det regninga vädret så orkar jag inte särskilt mycket och får ta lite i taget. Men så länge något händer så är jag nöjd. Jag hade aldrig klarat av att rensa så här om jag jobbade. Känns därför riktigt skönt att gå hemma och kunna plocka lite i taget.

I dag frågade dottern om hjälp, hon har rensat massor av kläder som vi nu ska skänka bort. Även maken och jag har fått bort mycket gammalt. Det ska bli skönt när saker försvinner och vi får mer plats.

Jag hoppas att du har haft en toppendag.

sandifighter@hotmail.com

Kvinna 40 plus. Bor ute i skogen med man och två barn. Jobbar heltid med sociala medier och författarskap, samt att jag föreläser. Vill kunna inspirera andra med kronisk värk och kronisk depression.

Comments

  1. Underbart när man får rensa bort saker man aldrig använder och inte behöver. Vi brukar alltid göra det varje sommar när tid finns och nu sitter vi där med massor med saker som vi inte vet vart vi ska göra av. Skönt att du kan ta det lite i taget och samtidigt känna en ro fina du <3

    Reply

Kommentera

%d bloggare gillar detta: