Back to top

Planering a och o.

Planering a och o.

Egentligen borde jag vid detta laget vara expert på att planera. Med tanke på att mitt fibroliv hela iden måste planeras in. Men planering är inte min starka sida. Jag blir lite irriterad på mig själv att jag fallit så långt ned med strukturen över min blogg.

Tanken har varit att jag ska uppdatera bloggen Måndag-Fredag och på Söndagar ha planeringsdag. Tror ni att det blivit så? Nej, inte alls.

Tanken var också att jag skulle läsa i andras bloggar varje dag och svara på de kommentarer jag får. Har det fungerat, nej.

Nu påbörjade jag lite smått i dag, men så ser jag solen. Jag får höra att det ska bli kyligare i veckan. Vart vill jag vara då? Jo, utomhus givetvis. Jag vill ta in de sista solstrålarna på ett litet tag och jag vill lyssna på podd.

Solen är viktig när man har psykiska problem. Att fylla på med d-vitamin är viktigt. Till hösten kommer depressionen bli jobbigare. Det mörka är tufft.

Jag har bestämt att solen och en podd får det bli i dag. Kanske, kan jag skriva lite i eftermiddag/kväll i stället.

I går var jag i alla fall duktig, jag har skrivit i min planering för veckan som kommer. En bra start.

En sak däremot när det kommer till andras bloggar (och för tillfället är jag likadan) är att de flesta (inte alla) vill ha läsningar, men när jag kommenterar så får jag aldrig någon kommentar tillbaka. Tycker det är lite trist, men kanske ska jag fortsätta. En dag kanske jag kan få en kommentar tillbaka.

Ha en fin dag ute i solen härliga följare.

sandifighter@hotmail.com

Kvinna 40 plus. Bor ute i skogen med man och två barn. Jobbar heltid med sociala medier och författarskap, samt att jag föreläser. Vill kunna inspirera andra med kronisk värk och kronisk depression.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: