Back to top

Samarbete med blush me.

I samarbete med Blush Me.

Att leva med kronisk värk (fibromyalgi ) påverkar många faktorer i ens liv, många av dessa påverkade faktorer lider inte bara den med kronisk värk av, utan också den drabbades partner.

En av dessa faktorer är just sexlivet. Något som faktiskt är viktigt i ett förhållande, utan detta går förhållandet mer mot vänskap än kärlek.

Jag vet, för jag har varit där. Kroppen värker, man vill helst inte att mannen ska komma nära, man blir hjärntrött och man orkar helt enkelt inte koncentrera sig på sin respektive. Allt i kring detta känns tröttsamt och jobbigt. Att genomgå en sådan stund blir bara krångligt och man drar sig undan mer och mer. Lägg till småbarn på detta, vakna nätter, grinigt humör. Ja, ni fattar nog. Alla människor har ju haft feber värk, influensa och vet hur träligt man mår. Precis så känner jag dygnet runt.

Man håller sig undan så mycket det går, bara för att maken inte ska få några idéer för sig. Att han inte ska hoppas på sex och en annan ska behöva säga det jobbiga ordet nej.

Det finns lusthöjande för kvinnor i spraymodell som jag vet fungerar riktigt bra också. Har man enbart fibro så kan det funka bra.

Denna heter fifty shades og grey.Boo ökar komforten under sexakten genom uppstraming och gör friktionen under penetration mer känslig.

Den har även en hydrerande och återfuktande effekt.​Nu lider ju inte bara jag av kronisk värk, jag har också problem med kronisk depression, ännu en diagnos som påverkar ens sexlust. I mer än halva mitt liv har jag gått på antidepressiva och många av dessa minskar sexlusten. Jag har givetvis ätit just den varianten som ger biverkningen minskad sexlust. Jag slutade med medicinen, men lusten ökade inte tyvärr. Det berodde inte enbart på medicinen med andra ord.​

Jag har numera läst på om detta och vet ni, sexlusten startar i hjärnans lustcentrum. Om man då har låg självkänsla, känner oro, har värk i kroppen och känner sig likgiltig så påverkas lustcentrum och därmed sexlusten.

Det man en gång tyckte var lustfyllt och härligt är man numera likgiltig inför och om inget händer i lustcentrum har kroppen inget att svara på.Sex har alltså varit ett ämne som vi argumenterat mycket om här hemma och faktiskt så har vi varit på väg ifrån varandra flera gånger. Min man skrev aldrig på detta som nyförälskad, då hade jag ju sexlusten i behåll, men ju mer tiden gick. När vi fick en och sen två barn, värken blev värre. Plötsligt blev det inte så lätt längre, orken tog slut och lusten tog slut. Inte så konstigt egentligen, men väldigt irriterande för oss båda. Vi valde dock att kämpa för vår skull och vi gjorde rätt.

När man återfår lusten kan det vara lite uppmuntrande för båda när kvinnan klär upp sig lite. En av mina favoriter är babydoll outfits. Här har jag listat två av mina favoriter.

En negligé från Basi som härstammar från italienska ordet kyssar.

Visst är den väl läcker?Baby doll negligé från Obsessive.

Jag älskar när mina nattlinnen är sexiga, men inte för avklädda, de ska se söta ut och vara iögonfallande, inte alltför naughty, utan mer oskuldsfull.

Hur gillar du dina sexiga underkläder?

På en föreläsning med jobbet så berättade en person om depressioner och medicinering. Personen tog upp en antidepressiv medicin som heter voxra, den ska vara som en startmotor för hjärnan, man ska få mer energi, mer ork att göra saker. Direkt ringde jag min läkare och fick den utskriven och vid full dos ökar den min sexlusten med. Den jobbar lite annorlunda mot ssri som ökar ens seratoninhalt i hjärnan. Istället ökar den ens dopaminhalt.

Dopamin är kopplad till vårt belöningssystem och ökar glädjen i ens liv, den ökar kreativiteten och sexlusten. Nu började det äntligen hända saker i vårt liv igen och gissa om vi är glada att vi valde att fortsätta kämpa för oss.

Nu är barnen större också och vi har mer tid till varandra och för oss själva, tillsammans med voxran har vi ett fullt fungerande sexliv igen och nu är det plötsligt kul att testa allt det nya igen tillsammans.

Jag är en kvinna som däremot inte hittat min g-punkt utan som behöver använda mig av klitorisstimulerare för att få orgasmer, nu har jag en gång i tiden varit ”kryddparty” försäljare så jag vet att jag absolut inte är ensam om detta. Därför vill jag i samarbete med Blush Me visa upp lite trevliga produkter för oss kvinnor och för män givetvis.

Blush Me är ett företag med fri frakt, snabb leverans och diskret service. De har produkter för de flesta, tjejer, killar, par, bondage, sexiga underkläder. You name it! De har över 100 olika varumärken och du kan till och med hitta en fifty shades of grey serie.

Satisfyier pro 2 next generation ELegant produkt i roséguld Silikonhuvudet omsluter hela klitoris och med tryckvågor ger den orgasm. Den har flera olika inställningar för olika vibrationer, den har också +/- knapp för att kunna ändra hastigheten. Kampanjprodukt.

Jag är jättenöjd med min.50 shades of grey (förkortat ner namnet)

Den sammetslena kupan omsluter klitoris.

Fyra olika mönster och fyra olika hastigheter.

I enbart vibrationsläge finns det 12 olika hastigheter.

Nu vet jag att min man läser min blogg och denna vill jag ha. Tack ❤

Lite fler produkter i kampanjen just nu inför alla hjärtansdag.

Exotiq body to body warming oil.

Värmande massageolja, behaglig silkeslen olja mot huden som gör att musklerna slappnar av snabbare.

Tjockare än standardoljan och sitter kvar längre.Kama sutra love dice hjälper till att pröva om man fastnat i missionären.

Ett spännande spel för två.

Hoppas ni gillade min lilla sneakpeak.

Gå in nu och handla billiga sexleksaker online hos Blush Me.

sandifighter@hotmail.com

Kvinna 40 plus. Bor ute i skogen med man och två barn. Jobbar heltid med sociala medier och författarskap, samt att jag föreläser. Vill kunna inspirera andra med kronisk värk och kronisk depression.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: