Back to top

Samarbete med Ekeby möbler.

I samarbete med Ekeby möbler.

2004 blev jag tillsammans med min viking.

Innan jag träffade honom drack jag sällan vin,

förutom vitt för man ville bli full.

Ni vet ju hur det var, det var på den tiden man var ung och dum.

Livet lekte och man hade inte koll på omvärlden.

Tillslut mognar man och inser nya saker om sig själv.

De var just det jag gjorde, mognade. Jag började plötsligt dricka rött vin och inte för att bli full. Nej, denna gång var det för att jag gillade smaken. Under helgen att få ta ett glas rött till maten tillsammans med maken, är så otroligt mysigt.

Min fascination för röda viner har gått så långt att jag till och md börjat samla på dem. De där som är lite dyrare och dessa tar man bara fram vid speciella tillfällen. Problemet som jag har nu, är att de står uppe i ett skåp undangömda, vilket inte är så kul. Jag menar köper man dyra viner så vill man ju ha dem framme, särskilt om man är vinsamlare. Jag vill ju beundra dem, gotta mig åt att jag har dem.

Mina möbler går i mörkare trä, robusta saker och inget vitt vintage överhuvudtaget thats me, en robust tjej haha.

Vet ni vad jag tillslut hittade?

Jo, vinställ i precis min stil, mörkare trä och robust. I´m a lucky girl.

Ekeby möbler är Sveriges största fristående möbelaffär på sina 10 000 kvadrat. Som fristående företag väljer de ut sina egna produkter, De jobbar med flera olika välkända varumärken, har egen import och tar fram egna modeller. De har verkligen något för alla., de tycker jag verkligen, för dessa vinhyllor nedanför är precis kräsna Sandras stuk av möblemang, eller vad man kallar dem och visst är de väl fina?!

Jag tycker definitivt att ni ska gå in och kika på ekeby möbler och kolla in deras sortiment av vinställ för där finns mycket läckert.

Gillar ni inte vin så har jag en uppfiningsrik lösning åt er. Hyllorna är jätte snygga att bara hänga upp på väggen, man kan alltid ha vinflaskor i dem för syns skull, eller ha i reserv för att bjuda gäster på.
Gillar ni inte stilen i trä?

Det finns även i svartbetsad ek och vitlackad björk. Perfek!

sandifighter@hotmail.com

Kvinna 40 plus. Bor ute i skogen med man och två barn. Jobbar heltid med sociala medier och författarskap, samt att jag föreläser. Vill kunna inspirera andra med kronisk värk och kronisk depression.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: