Back to top

Samarbete med Evas underkläder.

Inlägget är i samarbete med EVAs underkläder.

Jag utvecklades ganska sent och sen dess har jag haft en tung byst, 2015 gjorde jag en efterlängtad bröstreducering. Visst, de tog bort mycket fett, men brösten är liksom stora ändå. Genom viktminskningen har jag blivit lite mindre runt i kring mig, men som sagt ändå med en stor kupa. Jag haft svårt att hitta bh:n i vanliga affärer som passar just mig. De flesta plattar till istället för att lyfta upp.

Därför blev jag ju så glad när jag hittade EVAs underkläder.

Där finns det just sådana jag söker, de som lyfter upp och formar bysten och gör den lite sexigare med andra ord. Bara för att man är storbystad vill man ju inte se ut som sin farmor 😉

Man vill ju kunna göra sig fin och visa upp det man har med ett litet extra lyft ❤

Så vill du ha något skönt med det där lilla extra så har EVA:s underkläder din rätta BH .

I mitt köpstop-deal har maken lovat mig en liten gåva och det är just en ny svart BH. Då jag köper alla mina BH:n från Evas, så köper jag den nya också där givetvis.

Denna ligger på min önskelista ihop med den som är på kampanj, vill ha dem båda i svart. Om jag fjäskar för mannen så kanske han köper den redan nu när den är på kampanj, han sparar ju flera 100 på det 😉

In och kika på dessa underbart sköna bh:n och missa inte kampanjen.

sandifighter@hotmail.com

Kvinna 40 plus. Bor ute i skogen med man och två barn. Jobbar heltid med sociala medier och författarskap, samt att jag föreläser. Vill kunna inspirera andra med kronisk värk och kronisk depression.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: