Föreläsningar

Vi tar tacksamt emot uppdrag som föreläsare, våra föreläsningar handlar om fibromyalgi, men också kronisk depression.

Sandra berättar om hennes barndom med en dysfunktionell släkt, psykisk misshandel, psykisk mobbning och en vilja att dö redan som 10 åring. Hur ett barn kan må över att hen aldrig är bra nog och främst hur detta kan leda till ett liv med depression.

Sandifighter, ett liv värd att kämpa för, går även att bokas genom (H)järnkoll som vi är stolt ambassadör för. (H)järnkoll är en riksförbund som verkar över hela sverige och vi informerar samhället om våra egna historier med psykisk ohälsa. Vill ni veta mer så är ni välkomna att gå in och kika på deras hemsida.

Sandra har även föreläsningar om fibromyalgi, om den acceptans hon har nått efter över 20 år med kronisk värk. Vill man höra ur en anhörigsperspektiv finns den möjligheten via Henrik.

Vi frilansar och våra fakturor kommer från ett företag som heter Cool Company, ett sätt att underlätta både för er och oss.

Vi finns på mail för bokning eller mer information: sandifighter@hotmail.com och svarar omgående via mail eller telefon, helt upp till er.

Tack för att ni läst och visat intresse.

Med vänliga hälsningar Sandra och Henrik.