Back to top

Tips på bloggar att läsa:

Orsakullan:

Madeleine blev mamma tidigt, i dag är hon en lärare som samlar på porslin. En vardagsblogg som jag älskar att läsa, där hon blandar allt möjligt, även sina problem med de ätstörningar hon haft. En underbar vardaglig tjej med det lilla extra.

Hannas krypin:

En blogg om hälsa där Hanna brinner för pilates. Hon visar övningar som man själv kan göra hemma. Super då jag slipper visa min otränade kropp som inte orkar med träning inför alla andra. Det bästa är ändå hur hon får fram att pilates är för alla. Bloggen blandas också med aktiviteter och vardagsinlägg.

Prinsessanjenniey:

En blogg som visar att man inte är ensam med kronisk värk och kronisk trötthet. Genom att läsa hennes blogg kan vi stötta varandra. Jenniey kämpar verkligen med sina krämpor. Hon är som mig en överlevare.

ME-alltid vila:

Även detta är en blogg om kronisk sjukdom där författaren har ME, hon berättar om sin vardag och det är intressant att följa henne och att lära sig mer om ME.

Krigszonen:

Låter det som en läskig blogg? Bara om man är rädd för sjukdomar. Camilla berättar om flera sjukdomar hon lever med. Här har ni en överlevare och en kämpe. Om ni tycker jag har styrka så är mina problem otroligt mildra jämfört med Camilla och ändå kämpar hon sig framåt.

Minas värld:

Fantastisk tjej både som skribent, men även utanför internet. Man får följa hennes författardröm, hennes vardag med familj. Mina är en öppen tjej och delar sin verklighet med oss andra.

Christine:

Ska ni följa en blogg med tacksamhet, glädje och om att förändra er själva, då ska man läsa denna blogg. Underbara tips, tankar och ”kurser” finns här. Älskar bloggen och finner min positivitet här.

Kreativa kristaller:

En sida där Kirsi gör egna smycken, hon har både webbshop och blogginlägg där med kristaller i olika former och annat smått och gott inom andlighet. Hennes privata blogg hittar ni här. Jag kan säga att jag är så grymt nöjd med alla mina vackra smycken för alla tillfälligheter utav henne.

Webersköld:

Här hittar ni en kreativ blogg där hon visar upp vackra interiörer, men också DIY tips.

Netti Starby:

Här kommer mitt sista tips. Netti visar upp vackra kläder som hon passar fantastisk i. En livsstil blogg inriktad mot mode. Jag som inte ens gillar bloggar som dessa, men den här följer jag gärna.

%d bloggare gillar detta: